برنج جی تی سی یک غذای اصلی در سراسر جهان است برنج سفید رایج ترین است، اما برنج قهوه ای ممکن است فواید سلامت بیشتری داشته باشد.

فلزات سنگین می توانند در طول زمان در بدن جمع شوند و منجر به اثرات نامطلوب سلامتی شوند اینها عبارتند از کادمیم، کروم، سرب، نیکل و آرسنیک.

بسیاری از مطالعات مقادیر بیش از حد فلزات سنگین را در برنج از چندین کشور گزارش کرده اند این نگرانی خاصی است که برنج بخش قابل توجهی از رژیم غذایی افراد را تشکیل می دهد.

سبوس حاوی غلظت بالایی از فلزات سنگین است به همین دلیل برنج قهوه ای حاوی فلزات سنگین بیشتری نسبت به برنج سفید است.

در مقایسه با سایر محصولات غذایی رایج که در مناطق آلوده رشد می کنند برنج مقادیر بیشتری جیوه و آرسنیک را انباشته می کند.

برنج

همه دانه های غلات به راحتی آرسنیک را جذب می کنند اما به نظر می رسد در برنج در مقایسه با گندم و جو، مقدار بیشتری از آن جمع آوری شود.

در صورت امکان، مردم باید از خوردن برنجی که در نزدیکی مناطق صنعتی یا معدنی به شدت آلوده کاشته شده است خودداری کنند.

این امر در مورد سایر محصولات غذایی مانند سبزیجات نیز صدق می کند برنج قهوه ای همچنین حاوی آنتی اکسیدانی به نام اسید فیتیک یا فیتات است.

این ماده به عنوان یک ماده ضد مغذی شناخته می شود زیرا از جذب مواد معدنی ضروری مانند آهن و روی توسط بدن جلوگیری می کند.

تولیدکنندگان می توانند سطح اسید فیتیک را با خیساندن و جوانه زدن دانه ها و تخمیر برنج قبل از پختن کاهش دهند.

برنج قهوه ای به عنوان منبع خوبی از چندین ماده معدنی سالم و آنتی اکسیدان، ممکن است به پیشگیری از بیماری قلبی کمک کند.

از سوی دیگر، برنج سفید به ویژه برنج چسبنده مواد مغذی کمتری را فراهم می کند و ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد.

حتماً پانل حقایق تغذیه را بخوانید و محتوای مواد مغذی را با هم مقایسه کنید و در صورت موجود بودن، نسخه های غنی شده برنج را خریداری کنید.

برنج و محصولات برنج برای خرید در فروشگاه های مواد غذایی و آنلاین موجود است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *