در کنجد مقدار بسیار زیادی فیبر وجود دارد

دانه های کنجد ممکن است سرشار کنجد را با چی بخوریم از مقدار قابل توجهی فیبر باشد که یک عنصر مهم در هضم سالم است.

ممکن است شرایطی مانند یبوست و اسهال را کاهش دهد، در حالی که به طور همزمان از سلامت روده بزرگ محافظت می کند و خطر بیماری های گوارشی را کاهش می دهد.

فیبر همچنین برای قلب شما مفید است، زیرا کلسترول خطرناک LDL را از شریان‌ها و رگ‌های خونی خارج می‌کند و در نتیجه به عنوان یک عامل محافظتی در برابر تصلب شرایین، حملات قلبی و سکته عمل می‌کند.

دانه های کنجد ممکن است حاوی منیزیم باشد، یک ماده معدنی مهم که به کاهش شانس دیابت نوع 2 کمک می کند.

همچنین ممکن است مریم گلی فشار خون را تنظیم کند و به بهبود حساسیت به انسولین کمک کند.

علاوه بر این، نشان داده شده است که روغن دانه کنجد ممکن است تأثیر مثبتی بر تأثیر داروهای مختلف مانند گلی بن کلامید در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 داشته باشد.

کنجد

همچنین می توان از آن برای بهبود عملکرد محصولات کشاورزی استان گلستان  دارو و تنظیم سطح انسولین و گلوکز در بدن استفاده کرد.

طبق تحقیقات منتشر شده در مجله Clinical Nutrition، این فرآیند ممکن است به مدیریت علائم دیابت کمک کند.

در گزارشی که در مجله انجمن شیمی‌دانان نفت آمریکا منتشر شد، آمده است که کنجد ممکن است غنی‌ترین منبع بسیاری از مواد مغذی معدنی باشد.

سطوح چشمگیر مواد معدنی مرکز فروش دستگاه تست قند خون رایگان ضروری مانند روی، کلسیم و فسفر می تواند یک تقویت کننده بزرگ برای سلامت استخوان شما باشد.

این مواد معدنی بخش جدایی ناپذیری در ایجاد ماده استخوانی جدید و تقویت و ترمیم استخوان‌های ضعیف شده در اثر آسیب یا شروع شرایط استخوانی ناتوان کننده مانند پوکی استخوان هستند.

  • منابع:
    1. 10Nutritional Benefits Of Sesame Seeds
  • تبلیغات:
    1. میز مدیریت که سمساری را پولدار کرد!
    2. چه نوع چکمه‌ها یا بوت هایی برای شما مناسب‌تر هستند؟
    3. تولید پنل خورشیدی از برگ درختان!
    4. زنبورهایی که با خوردن عسل خود به کام مرگ رفته اند!